Contact

“CONTACT MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN”

Mocht u contact willen zoeken voor een vraag of reservering, maakt u dan gebruik van onderstaand contactformulier.

 

OPENINGSTIJDEN SCHOONHEIDSSALON/NAGELSTUDIO:

Wij hebben beide een nieuwe baan en willen dit beroep ernaast gaan doen als hobby. Hierdoor zijn wij niet meer fulltime aanwezig en hebben wij per week maar een beperkt aantal plekjes, door onze vaste klanten kan het hierdoor lastig zijn om op korte termijn een afspraak in te plannen.

 

Wij zullen ervoor zorgen om zo spoedig mogelijk uw e-mail te beantwoorden. (Doordat wij dit nu in combinatie doen kan het zo zijn dat het wat langer duurt voordat u antwoord krijgt op uw e-mail, wij hopen op uw begrip).

 

 

Let op: Daisy’s Nails heeft door toenemende drukte een klantenstop!

 

Adres:
Walvisvaardersweg 1A,
1785 RA Den-Helder

 

Wij hopen u te mogen begroeten bij ons in de salon!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Onze tijd is kostbaar en daarom hanteren wij een 24 uurs regeling. Als u door omstandigheden bent verhinderd en/of u het niet haalt om op de afgesproken tijd te komen dient u 24 uur van te voren af te bellen of mailen. In geval van ziekte altijd mailen of bellen, vóór 09.00 uur op de dag van uw afspraak. Zo kunnen wij in de vrijgekomen tijd iemand anders helpen en hebben wij geen financiële schade. Doet u dit niet dan brengen wij direct 50% van het bedrag van de behandeling in rekening, u ontvangt van ons dan een betaalverzoek. Dit geld ook voor vergeten afspraken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht