Facials

 

gabys beauty

“Beautiful skin requires commitment not a miracle!”

 

Welkom bij Gaby’s Beauty een professionele schoonheidssalon gevestigd in Den Helder, er is een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare facials. Onze prachtige “nieuwe” salon straalt luxe en ontspanning uit. Ik ben gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Bij mij bent u aan het juiste adres voor heerlijk momentje voor uzelf, ontspanning en huidverbetering in één! Mijn filosofie: iedere huid kan verbeterd worden. De beschadigde huid, de huid die niet in balans is (denk aan acne, vochtarm), maar ook de normale huid heeft behoefte aan extra aandacht om in conditie te blijven. Het merk NAO BAY dat in de salon gebruikt wordt, is van topkwaliteit en verschilt over verschillende soorten lijnen, voor ieder huidtype hebben wij een gepast product. Al onze facials worden dan ook aangepast op uw huidtype.

 

De kracht van NAO BAY is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren.

 

 

 

FACIAL TREATMENTS

 Facial deluxe 90 min. € 56,-
Reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, gezicht- hals-schouder-decolleté massage, masker, serum, dag of nacht verzorging.

Facial basic 60 min. € 46,-
Reiniging, epileren/waxen wenkbrauwen, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, dag of nacht verzorging.

Kennismakings facial 30 min. € 27,-
Reiniging, peeling, masker, dag of nacht verzorging.

 

Extra onderdelen laten waxen of verven tijdens een treatment kost u € 6,50 extra per onderdeel. (Bovenlip, kin, wimpers of wenkbrauwen verven)

 

Wat is NAOBAY;naobay

NAOBAY staat voor ‘Natural And Organic Beauty And You’ en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De vegan producten van NAOBAY bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals Parabenen, Siliconen of PEG’s. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

– Natural & Organic – Cruelty free – Vegan – 100% Toxic free –

 

 

 

 

Het belang van natuurlijke producten?

NAOBAY zijn zeer zachte producten die de huid niet afsluiten. Dit is heel belangrijk voor een mooi en aangenaam resultaat. De huid blijft ademen en krijgt toch de voeding die het nodig heeft. NAOBAY werkt hoofdzakelijk met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten bevatten geen synthetische parfums of synthetische bewaarmiddelen. Vaak zijn dit de stoffen waarop mensen een reactie krijgen. NAOBAY zorgt voor producten van superieure kwaliteit! Goed voor jou EN voor het milieu.

 

naobay

 

Advies voor thuis:
Huidverzorging, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook in huidverzorging geld, jong geleerd is oud gedaan! NAO BAY beschikt over verschillende soorten product lijnen voor ieder huidtype. De aantrekkelijke prijskwaliteit maakt NAOBAY zeer toegankelijk voor wie bewust leeft en zorgt voor elkaar, verkrijgbaar als aparte producten, travelkits en in cadeausets. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de treatments, maar houden de huid ook in balans en schoon. Een goed verzorgde huid blijft beter in conditie en straalt. Ik adviseer dan ook om uw huid thuis ook goed te verzorgen + breng eens in de 6 tot 8 weken een bezoek aan de salon.

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET GABY’S BEAUTY