Wie zijn wij?

ONZE SPECIALISTEN STAAN ALTIJD VOOR U KLAAR! MAAR, WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?

 

 

Even voorstellen:

Gaby Wiesman, 27 jaar

Eigenaresse van Gaby’s Beauty.
Begonnen met een stage plek in 2011 bij schoonheidssalon Maud Barriel Den-Helder en als werknemer vanaf december 2013. Omdat de eigenaren met pensioen wilde heb ik de kans gekregen om het bedrijf over te nemen. Die kans heb ik met beiden handen gegrepen en per 1 september 2015 trotse eigenaresse geworden van schoonheidssalon Gaby’s Beauty. Door de loop der jaren heb ik ervaring opgebouwd en mij verder ontwikkeld, u bent bij mij aan het juiste adres voor een stralende, gezonde en silky smooth skin! Ik werk hoofdzakelijk met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, goed voor u EN voor het milieu. Per februari 2020 begonnen aan een nieuwe uitdaging en ervoor gekozen om de salon ernaast als hobby te gaan doen.

Diploma’s:

Schoonheidsspecialiste niveau 3
Allround Wellness medewerker niveau 4

 

Daisy Cerise de Vos, 30 jaar

Eigenaresse van Daisy’s Nails.
Jaren ervaring in de schoonheidsbranche en ik heb mijn specialiteit gevonden: nagels! Per 1 november 2017 zijn de deuren van Daisy’s Nails geopend. Voor sprankelende nagels bent u bij mij aan het juiste adres, niets is te gek! Per januari 2020 begonnen aan een nieuwe uitdaging en ervoor gekozen om de salon ernaast als hobby te gaan doen.

Diploma’s:

Schoonheidsspecialiste niveau 3
Nagelstyliste

 

Ontwikkeling en kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan regelmatig op training om onze kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ons vak. Dit verzekert u ervan dat u te allen tijde de beste behandeling en het beste advies op maat krijgt.