Spray Tan

“EEN MOOIE STRALENDE TINT VAN ONZE SPRAY-TAN, WIE WILT DAT NOU NIET?”

Binnenkort een trouwerij, fotoshoot, of heeft u gewoon geen tijd om gebruik te maken van de zonnestralen? Spray tan is een veilige en gezonde manier om een mooie en egale bruine tint te krijgen. Aangezien de huid niet in contact komt met schadelijke UV-straling, is het bovendien een uitstekend alternatief op de zonnebank of de zon. De bruine kleur van de spray-tan blijft ongeveer een 7-14 dagen zichtbaar, afhankelijk van uw huidtype en huidverzorging.

 

Een egaal, stralende en bruine tint is binnen handbereik, een behandeling duurt slechts 5-10 minuten! De kleur is prachtig, natuurlijk & vervaagt geleidelijk. Hoe geweldig is dat?
Daarnaast is het belangrijk om te weten, dat u absoluut niet oranje wordt van spray-tanning!

 

De perfecte kwaliteit vloeistof en de manier van aanbrengen is belangrijk voor een perfecte spray-tan. Wij werken met het merk: Fresh Indulgence en ons merk is Eco-friendly. De spray tanning vloeistoffen zijn eco-friendly, organisch en 100% parabenen vrij!! Alles is gemaakt met uitsluitend eco-cert gecertificeerde DHA. Ook biedt Fresh Indulgence als enig spray tanning merk tanning vloeistoffen voor klanten met (noten)allergieën en/of een gevoelige huid. Fresh Indulgence is eerlijk. Het voegt géén chemicaliën toe aan haar producten die mogelijk schadelijk zijn voor je.

 

Voorbereiding:
– Scrub de huid op de avond voor je behandeling, om dode huidcellen te verwijderen.
– Op de dag van de spraytan: scheer de huid niet en gebruik geen bodylotion. Dit geldt ook voor alle cosmetica, deodorant, parfum en make-up.
– Breng loszittende, donkere kleding mee voor na de spraytan.

Nabehandeling:
– Voor het beste resultaat: vermijd douchen, baden, scheren of zware inspanning in de 1e 12 uur. Hierdoor kan de tanning zich goed ontwikkelen.
– Douche de 1e keer zonder shampoo en douchegel.
– Hydrateer de huid dagelijks met een olievrije bodylotion.

 

 

spraytanPrijzen spray-tan:

Full body € 27,-
Gezicht, hals en decolleté/torso € 15,-
Onder of boven kant lichaam € 20,-Voordeelkaart 5 x full body behandelingen € 108,-

Wij zijn fan, en stiekem een beetje verslaafd van deze geweldige spray-tan behandeling! Gaan we jou ook overtuigen? Maak dan snel een afspraak!