Lash Volume Lifting

“PRACHTIGE WIMPERS ZONDER EXTENSIONS OF MASCARA”

Bent u het zat om altijd maar uw wimper krultang erbij te moeten halen? Volume mascara te moeten gebruiken? Of wilde u graag wimper extensions, maar bent u allergisch voor de lijm? Of heeft u gewoon behoefte aan een lash-break? Dan is lash volume lifting DE oplossing die u al tijden zoekt!lash volume lifting

 

Wat is lash volume lifting?
Lash volume lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften, zoals hierboven al vernoemd is zonder het gebruik van mascara of wimperextensions. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

De volume lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij lash volume lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads en is dus niet schadelijk voor uw wimpers. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en behoud zijn vorm minimaal 6-9 weken. (De behandeling mag eens in de 6 weken toegepast worden.)

Voordelen van lash volume lifting:

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
– Geen gebruik meer van mascara en/of wimperkrultang
– Voelt licht en natuurlijk aan
– Ogen lijken groter
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

 

Hoe werkt het?
Wij verzoeken u om zonder oog make-up te komen. Voordat de behandeling begint zullen wij uw wimpers nogmaals goed reinigen, dit zorgt namelijk voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, u kunt kiezen uit de maten S, M of L. De maten geven het verschil aan van de gewenste lift. De wimpers worden bevestigd aan de siliconen pads en het vloeistof word aangebracht. De gehele behandeling duurt 45-60 minuten. U kunt ook kiezen voor een combi-behandeling. Hierbij verven wij tijdens de behandeling uw wimpers, dit maakt het gebruik van mascara overbodig en wordt sterk aangeraden. Na de behandeling mag u de eerste 24 uur de wimpers niet natmaken of borstelen. Direct na de behandeling zal het misschien lijken alsof de wimpers nat zijn/aan elkaar geplakt zijn. Dit zal verdwijnen na de eerste keer dat u de wimpers nat maakt.

 

Prijzen LVL

Lash volume lifting € 44,95,-
Lash volume lifting + verven € 49,95,-

 lash volume lifting

 

MAAK EEN AFSPRAAK MET GABY’S BEAUTY